۱۶۸۹۱۸۴۷۲
به گزارش تهران پرس، مهدی داوری مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: بر اساس قانون، بازنشستگی کارمندان سازمان آتش‌نشانی شهر تهران با صندوق بازنشستگی شهرداری است در خصوص سختی کار آتش‌نشانان نیز در سال ۹۲ در کمیسیون اصل ۱۳۸، قانون اساسی سخت و زیان‌آور بودن شغل آتش‌نشانان تهرانی مصوب شد و بر این اساس امتیازاتی به این افراد تعلق می‌گیرد.

 

داوری افزود: طبق آیین‌نامه اجرایی سنوات ارفاقی آتش‌نشانان شهر تهران ۵ سال است و آتش‌نشانان با ۲۰ سال خدمت می‌توانند با ۵ سال سنوات ارفاقی بازنشسته شوند و اگر ۲۵ سال خدمت کرده باشند نیز می‌توانند با ۵ سال سنوات ارفاقی و ۳۰ روز حقوق درخواست بازنشستگی بدهند.

 

به گفته وی، اگر با ۲۰ سال درخواست بازنشستگی بدهند با ۲۵ روز حقوق می‌توانند بازنشسته شوند ولی آتش‌نشانانی که تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند با ۲۰ سال سابقه و ۱۰ سال سنوات ارفاقی یعنی ۳۰ روز حقوق بازنشسته خواهند شد و این مزیت را نیز مجلس شورای اسلامی برای سازمان تأمین اجتماعی دیده است.

 

داوری تاکید کرد: در حال حاضر بعضی از ورودی‌های جدید سازمان‌ آتش‌نشانی شهر تهران تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند که البته تعداد آنها محدود است ولی بخش عظیمی از ‌آتش‌نشانان تحت پوشش صندوق بازنشستگی شهرداری محسوب می‌شوند و به همین دلیل این قانون نیاز به همسان‌سازی توسط قانون‌گذاران دارد.

 

وی یادآور شد: سازمان آتش‌نشانی از این همسان‌سازی بسیار استقبال می‌کند و از مجلس شورای اسلامی و شورای شهر تهران درخواست کرده  که نسبت به این همسان‌سازی اقدام شود. چرا که انگیزه آتش‌نشانان نیز در این خصوص افزایش خواهد یافت و با توجه به شغل مهمی که دارند و آن نیز امدادرسانی به شهروندان است تمام تلاش را خواهیم کرد که انگیزه‌های آتش‌نشانان حفظ شود و مراحل قانونی این موضوع را پیگیری می‌کنیم.

 

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهر تهران ادامه داد: قطعاً به دنبال همسان‌سازی سخت و زیان‌آور بودن شغل آتش‌نشانان در سازمان تأمین اجتماعی و صندوق بازنشستگی هستیم و امیدواریم آتش‌نشانان بتوانند در صندوق بازنشستگی شهرداری تهران با ۲۰ سال خدمت و ۱۰ سال سنوات ارفاقی و ۳۰ روز حقوق بازنشسته شوند.

 

وی افزود: آتش‌نشانان در بدو ورود می‌توانند بیمه خود را انتخاب کنند که بعضی از آنها بیمه تأمین اجتماعی و عده‌ای دیگر نیز صندوق بازنشستگی شهرداری تهران را انتخاب کردند البته باید تلاش شود با همسان‌سازی انتخاب‌ها را از بین ببریم و همه در صندوق بازنشستگی شهرداری قرار بگیرند و از خدمات یکسان برخوردار شوند.

 

داوری تاکید کرد: حدود ۸۱درصد از جمعیت ۵ هزار نفر آتش‌نشانان تحت پوشش اداره کل رفاه شهرداری هستند و ۱۹ درصد تحت پوشش تامین اجتماعی هستند و باید گفت، ۹۰۰ نفر از آتش‌نشانان تهرانی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.

 

وی با بیان اینکه در سال های اخیر توجه مدیریت شهری به آتش نشانی مناسبت بوده گفت: ۱۳۳ ایستگاه آتش نشانی در شهر تهران فعال است، اما شاخصی که مهم است زمان است، آتش نشانان در کمترین زمان ممکن به محل حادثه برسند و خوشبختانه این زمان در آتش نشانی تهران ۴ دقیقه و ۸ ثانیه است.

 

مدیرعامل سازمان آتش نشانی تهران ادامه داد: تجهیزات بسیاری در حادثه های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد، هنگامی که از نردبام صحبت می کنیم، باید مشخص شود که این تجهیزات در چه مواقعی کارآیی دارند و ۳ سال است که استاندارد های شهری و همچنین رویه های عملیاتی، در ارتقای کار آتش نشانان و حفظ جان آنان موثر بوده است.

 

به گفته وی، طرحی در آتش نشانی تهران به نام ساعت طلایی آموزش اجرا می‌شود با این شعار که، هر ایستگاه آتش نشانی یک مرکز آموزش است که این اقدام در آتش نشانی بسیار حائز اهمیت است.

 

داوری با بیان اینکه سازمان آتش نشانی شهر تهران همچنان نیازمند توجه مسئولان است، گفت: در زمینه ارتقای تجهیزات آتش نشانی در سال های اخیر اقدامات خوبی صورت گرفته که البته هنوز ناکافی است و با توجه به اینکه کلانشهر تهران از تعداد ساختمان های نا ایمن و پرریسک برخوردار است ضروری است در این زمینه اقدامات جدی و بیشتری برای ارتقای تجهیزات آتش نشانی انجام شود.

 

 

منبع: ایرنا

انتهای پیام/الف
کد خبر: ۱۱۶۱۹
۰۷ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۳
save
email
اشتراک گذاری :
ارسال نظر
captcha