ف
کد خبر: 230958 تاریخ انتشار: 01/فروردين/1397 - 11:37

تردد مشمولین سربازی ساکن خارج کشور به داخل کشور

تردد مشمولین به داخل کشور


به گزارش خبرگزاری تهران پرس؛ قوانین تردد مشمولین به داخل کشور از سوی پایگاه خبری سازمان وظیفه عمومی منتشر شد.

تردد به داخل كشور
  • 1. كليه مشمولان ايراني مقيم خارج از كشور كه حداقل سه سال درخارج از كشور اقامت داشته باشند مي توانند در هرسال حداكثر دوبار و مجموعا به مدت سه ماه به داخل كشور تردد نمايند.(شرايط اقامت خارج ار كشور در بند(ج) بيان شده است.)
  • 2. مشمولان مقيم خارج جهت دريافت مجوز تردد مي بايست به نمايندگي دولت جمهوري اسلامي ايران در كشور محل اقامت مراجعه و گذرنامه آنان پس از احراز شرايط ، ممهور به مهر تردد با عنوان «اجازه تردد مشمولان ايراني مقيم خارج از كشور» گردد. همچنين لازم است در متن اجازه تردد،به شماره و تاريخ ابلاغيه ستاد كل نيروهاي مسلح نيز استناد شود.
  • 3. مشمولاني كه در اجراي مقررات مربوط ، جهت ادامه تحصيل از كشور خارج شده و داراي معافيت تحصيلي خارج از كشور ميباشند ،در شمول اين مصوبه نبوده و حسب مورد از تسهيلات تردد دانش آموزي يا دانشجويي استفاده خواهند كرد.
  • 4. فرزندان مشمول ماموران ثابت دولت در خارج از كشوركه به جهت همراهي با والدين ،داراي مجوز خروج از سازمان وظيفه عمومي مي باشند نيز در شمول اين مصوبه نبوده بلكه مي توانند در طول مدت ماموريت والدين مطابق مجوز صادره ، اقدام به تردد نمايند.
  • 5. با افراد موضوع بند (3)و(4)چنانچه ، از شمول مقررات مربوط خارج شوند ،به شرط داشتن حداقل سه سال اقامت در خارج ،برابر اين مصوبه رفتار خواهد شد.
  • 6.مشمولین غایب بیش از 8 سال که در شمول مقررات پرداخت جریمه مشمولین غایب بودجه سال 1396 می باشند ،ضمن بهره مندی از تسهیلات ورود و خروج ، حداکثر تا پایان سال 1396 فرصت دارند تا نسبت به تعیین تکلیف خدمت وظیفه عمومی خود اقدام نمایند.
  • 7. مهلت اجراي اين مصوبه تا پايان سال 1400 ميباشد.

 

ب - اقامت خارج از كشور

افراد موضوع بند(ب)كه داراي اقامت خارج از كشور با شرايط زيرباشند درشمول مقررات تردد قرار مي گيرند:

مثال:چنانچه مشمولي در سال 87 يازده ماه اقامت در خارج داشته ،در سال 88 سه ماه ،

  • 1- داشتن حداقل سه سال اقامت پيوسته در خارج متصل به زمان درخواست مجوز تردد.
  • 2- اقامت خارج در هرسال كمتر از 9 ماه پيوسته يا ناپيوسته نباشد.(نه ماه اقامت در خارج و سه ماه تردد به داخل كشور به عنوان يك سال اقامت محاسبه مي شود.)
  • 3- اگرسه سال اقامت مشمول در خارج در يك دوره چند ساله بوده ، مي بايست پيوستگي بين سنوات اقامت با حداقل سه ماه اقامت در سال حفظ شده باشد.(اين سه ماه فقط براي حفظ پيوستگي سنوات اقامت بوده و جزء اقامت سه ساله محاسبه نمي شود.)


اشتراک گذاری
برچسب ها
خبرهای مرتبط
نظر شما
نام:
ایمیل:
نظر:
کد امنیتی:
نظر بینندگان