سخنگوی ستاد انتخابات کشور خبر داد؛
قطعی شدن نام نویسی ۴۳۱داوطلب انتخابات میاندورهای مجلس

وی با بیان جزئیات این نام نویسی ها، گفت: شنبه چهاردهم فروردین ماه آخرین روز نام نویسی میان دورهای مجلس شورای اسلامی است و افرادی که قصد نامزدی در این دور از انتخابات را دارند تا روز شنبه (فردا) فرصت ثبت نام دارند.
دبیر ستاد انتخابات کشور با اشاره به شیوع ویروس کرونا در کشور و ضرورت رعایت فاصله گذاری اجتماعی افزود: افرادی که قصد دارند در انتخابات میان دورهای مجلس شورای اسلامی نام نویسی کنند، با استفاده از ۲ روش الکترونیک پیش بینی شده برای ثبت نام از طریق تلفن همراه یا رایانه شخصی که در پرتال وزارت کشور به آدرس www.moi.ir در دسترس است، برای نام نویسی اقدام کنند و صرفا برای نهایی کردن ثبت نام خود به فرمانداری مرکز حوزه انتخابیه خود و یا وزارت کشور مراجعه کنند.
فرمانداریهای تهران، میانه، گچساران، تفرش، بهار و آستانه اشرفیه امروز جمعه نیز آماده پذیرش و تکمیل مراحل نام نویسی داوطلبان هستند.
انتهای پیام /الف
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰